Pagi yang dipenuhi semangat positif

September 20, 2017

Assalamualaikum, Selamat pagi semua, dayah doakan kita sentiasa berada didalam rahmatNYA. Akhirnya, dayah selesai juga menghadapi saat-saat getir. Satu pengalaman yang sangat berharga. Baru tahu apa itu 'audit'. Patut la semuanya gemuruh dan gementar yang teramat apabila ada hari audit.


Tapi semua tu dayah hadapi dengan hati yang terbuka bersama sahabat-sahabat yang sangat membantu dayah. Beruntung rasanya apabila ada rakan sekerja yang sangat membantu. 

Jadi, pada hari rabu ini, marilah kita sama-sama mulakan hari dengan senyuman dan semangat yang positif agar apa yang kita lakukan di hari ini, diberkati dan diredhai Ilahi. Aminn 

P/s: sebenarnya rindu dekat budak kecik dalam gambar tu, adik sumayyah ni bila nak balik pun maksu tak tahu..haishh, balik la cepat sayang? I miss you damn much Jumpa lagi di entri akan datang dan semoga semuanya dalam keadaan sihat sejahtera. Aminn 

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

7 comments

  1. Audit iso ke.. semoga aura positive tersampuk kat semua pbaca blog ni juga

    ReplyDelete
  2. mrs pip dtg melawat #afbdotmy

    ReplyDelete
  3. Comelnya dak kat gambar tu.. Geram tengok

    ReplyDelete
  4. Sebut je perkataan "Audit".. yang tenang boleh jadi panik..
    lumrah manusia mmg mcm tu..

    mcm mana la ye agaknya kita bila di "Audit" oleh Allah nanti.. huhuhu..

    Salam kenal dari saya

    ReplyDelete
  5. Syukur alhamdulillah... semoga kita semua dalam rahmatnya ye?

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum